Study-Globe als stagebedrijf

Study-Globe heeft als één van de eerste bedrijven enkele vacatures op Stage-Zoeken geplaatst. Op Stage-Zoeken willen we de zoektocht voor studenten naar stages zo gemakkelijk mogelijk maken, dus wij kunnen ons zeker identificeren met de standaarden van Study-Globe.

Study-Globe is namelijk een bedrijf dat studenten helpt met het vinden en regelen van een (gedeeltelijke) studie in het buitenland en aan studenten van alle leeftijden ook taalcursussen in het buitenland aanbiedt. Ze bieden een complete service aan waarbij ze studenten helpen bij het vinden van de juiste studie of taalcursus, het regelen van de accommodatie en adviseren over vliegtickets, verzekeringen en visums. Study-Globe werkt dus veel voor studenten, maar ook graag met studenten!

Study-Globe is een jong bedrijf met een internationaal en dynamisch team. Het kantoor is gelegen op een centrale locatie in Breda, naast het centraal station. Het bedrijf is altijd op zoek naar gedreven stagiaires die in het team willen komen versterken. Ze hebben onder andere vacatures voor een PR/Marketing stage en een Sales/Communicatie stage. Als stagiair bij Study-Globe zul je veel afwisselende werkzaamheden doen, zoals customer care, acquisitiewerkzaamheden en het genereren van content voor de website en verschillende social media kanalen. Ook is er ruimte voor het doen van een (afstudeer)onderzoek.

Study-Globe bestaat zelf uit een jong en vlot team en werken vaak met 2 of meer stagiairs, waardoor je terecht komt in een informele werksfeer, waar altijd plaats is voor gezelligheid. Omdat het bedrijf veel met partners in het buitenland werkt is het handig dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed schrijft en spreekt. Daarnaast is het fijn om affiniteit te hebben met reizen naar het buitenland, omdat de studenten daarvoor immers bij Study-Globe terecht komen. Wanneer jij hier op in kunt spelen, ben je een goede aanwinst voor het internationale team van Study-Globe. Bekijk de vacatures van Study-Globe hier of ga naar de website.