High School in Amerika

Iedereen heeft wel een film over het High School leven van Amerika gezien. Het is een fantastische tijd voor iedere scholier en wanneer je zelf een jaartje High School in Amerika volgt zul je zien dat die tijd ook echt fantastisch is! Weet je wie er (bijna) altijd de hoofdrol speelt? Juist! De nieuwe scholier. Wanneer jij een High School jaar loopt zul je de ster zijn van je eigen film. Je zult merken dat Hollywood niet heeft overdreven, maar dat het Amerikaanse High School leven écht fantastisch is en niet aangedikt hoeft te worden! Wordt gevraagd om naar een echte prom te gaan, aanschouw een wedstrijd van American Footbal en versier je eigen locker!

Waarom High School in Amerika?

Goede vraag, waarom High School in Amerika? Je kunt ook naar Engeland gaan voor hun High School programma’s, maar wat Amerika van de andere High School landen scheidt is ten eerste de Amerikaanse cultuur en ten tweede de Amerikanen zelf. De cultuur in Amerika is groots, uitbundig, alles kan en blijf dromen. De verscheidenheid aan Amerikanen is enorm waardoor je vele leuke momenten zult beleven. In Engeland zal bijvoorbeeld niemand met een limousine naar de proms gaan. In Amerika gebeurt dat ook niet zo snel, maar het gebeurt! In Australië zal er niemand in een trouwjurk naar de gala’s gaan, maar in Amerika wel. Je zult je ogen uitkijken en jezelf verrijken! Het High School in Amerika is gewoon van een totaal ander niveau. Er zijn verschillende sites waar je een High School in Amerika kunt boeken, bijvoorbeeld bij YFU Nederland. Bekijk hier het High School Amerika programma.

Welke activiteiten zijn er tijdens High School in Amerika?

High School in Amerika is een lifestyle te noemen. Voor de Amerikanen is het een periode van hun leven vol avontuur, nieuwe ontdekkingen en vrienden maken. Ze zijn erg trots op hun High School en bijna alle activiteiten worden dan ook op de campus van hun school gedaan. Je kunt kiezen uit vele sporten. Deze hangen een beetje af van de school die je kiest, maar voetbal, rugby, cheerleaden en zwemmen zitten er bijna altijd wel bij. Nog een positief punt: je kunt elk seizoen een andere sport kiezen! Honkbal is bijvoorbeeld een herstsport, zwemmen is een wintersport en rugby is een lentesport. Zo kun je mooi een jaartje vol sporten!

Wat zijn de High School mogelijkheden?

Ben je er al uit of je High School Amerika ziet zitten? Klinkt goed toch? Nog lang niet alle voordelen zijn in deze blog te vinden. Neem contact op met de experts van bijvoorbeeld YFU Nederland. Wie weet zit jij over een tijdje wel op een highschool in Amerika.