Stage in het buitenland

Wanneer je een stage zoekt hoef je je natuurlijk niet te beperken tot Nederland! Sterker nog, een stage in het buitenland staat heel goed op je CV en is ook zeker goed voor jezelf.

Op Stage-Zoeken vind je daarom naast stages in Nederland, ook een heleboel stages in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor stageplekken in Australië, Nieuw-Zeeland, Malta en Engeland! Als je een stage wilt lopen op één van deze gave plekken, of een andere locatie in het buitenland, zijn er wel veel zaken die daarbij komen kijken.

Een kleine greep uit die zaken is bijvoorbeeld goedkeuring van je opleiding, het officieel laten vertalen van je diploma’s, het regelen van huisvesting in het buitenland en benodigde visums aanvragen. Omdat er veel bij een stage in het buitenland komt kijken, raden wij studenten vaak aan dit bij een derde bedrijf te laten regelen. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is bijvoorbeeld Stagehuis.

Stagehuis bestaat uit een team studie- en reisadviseurs die jou kunnen helpen met het vinden van een passende (afstudeer)stage. Zij bieden vaste stagepakketten aan voor verschillende locaties en wanneer je bij hen een pakket afneemt, regelen zij bijna je complete buitenlandse stage voor je! Je geeft aan Stagehuis door welk land jou de leukste bestemming lijkt, welke opleiding je doet en welke stage daarvoor nodig is en dan kunnen ze voor je aan de slag.

Op Malta alleen al biedt Stagehuis meer dan 30 verschillende stageplekken aan! Er zijn stages in verschillende werkvelden, zoals verpleegkunde, bloemist, marketing, architectuur, financiën en IT. Welke opleiding je ook volgt, er is vast een geschikt stage voor je te vinden. Hier op Stage-Zoeken staan ook een aantal van deze buitenlandse stageplekken aangeboden, maar op stagehuis.nl vind je het complete aanbod.

Voor vragen over de mogelijkheden voor een buitenlandse stage kun je contact opnemen met Stagehuis.

Geef een antwoord